1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. cocktailsaus

cocktailsaus

Door: thaleros

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-04-2003

Ingrediënten 4 personen


Slagroom 1 dl, tomatenketchup 2 dl, citroen (sap) 1/2 eetl, mayonaise 4 dl, cognac 25 ml, droge sherry 25 ml, cayenne peper, eventueel gembervocht, scheutje port (dopje.


Verder heb je nodig


Mixer


Een heerlijke makkelijke saus. De saus die over is in een boterkuipje doen en invriezen.
Deze kun je een tijdje bewaren, en de smaak gaat niet verloren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Slagroom stijf kloppen en vermengen met de overige bestanddelen.

Serveertip

Met een of meer van de volgende bestanddelen: oesters, kreeft, krab, garnalen, zalm, mosselen, vis, kip, kalfsvlees, ham, vruchten, tomaten, asperges en champignons. Per glas 50 gram vulling nemen. Dit bedekken of vermengen met ca. 1/2 dl cocktailsaus. Garneren met peterselie, citroen en tomaat. Glazen koelen, geroosterd brood en roomboter er bij geven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thaleros
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top