Kreeftje met asperges.

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-04-2003

Een recept van Piet Huysentruyt van VTM

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 babykreeftjes

1 friseesla

1 bot groene asperges

1 bot witte asperges

4 eetlepels witte wijnazijn

3 dl lichte room

4 eetlepels water

wat boter

2 eetlepels gehakte bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de kreeftjes(babykreeftjes)

Schil de asperges en snij ze in stukjes, laat ze bakken in de boter, blus na 5 minuten met water, azijn de lichte room, laat even goed doorkoken

Schik wat friseesla op een bord en leg de kreeftjes erlangs, overgiet het geheel met de asperges en de saus, strooi er nog wat bieslook over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten