1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Asperges met ham en ei

Asperges met ham en ei

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-04-2003

Ingrediënten 4 personen


750 gram witte asperges; 2 hardgekookte eieren; 1 doosje Maggi saus voor asperges; 25 gram boter; 150 gram achterham; 1 eetlepel fijngesneden peterselie.



Een recept van Maggi

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de asperges in ruim water met zout in ca. 15 minuten gaar. Druk de eieren door een zeef, zodat fijn kruim ontstaat. bereid de maggi saus voor asperges met boter volgens de aanwijzingen. Wikkel steeds 3-4 asperges in een plak ham en leg de pakketjes op een voorverwarmde schaal. Verdeel de saus over de aspergepakketjes. Strooi het eierkruim erover en garneer met peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bweetink


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bweetink
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top