Hart met chocolade en aardbeien

  • Belgisch, Banket
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 22-04-2003




Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-2 biscuittaarten (garneerklaar)
-1 potje zwarte chocolademousse
-1 potje witte chocolademousse
-1 schaaltje rijpe aardbeien
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij een hartvorm uit een stuk dik karton en leg dit op de biscuittaarten. Snij met een mes een hart uit beide taarten.

Strijk de zwarte chocolademousse op een van de harten uit en leg het tweede hart erop. Bedek het geheel met witte chocolademousse en strijk de bovenkant mooi glad met de platte van een mes.

Spoel de aardbeien en verwijder de steeltjes. Halveer ze in de hoogte. Schik ze naast elkaar langs de rand van het hart, met de platte kant tegen de mousse, en druk ze licht aan: ze moeten mooi recht blijven staan.

Laat de taart 2 uur opstijven in de koelkast. Dan kan je ervan smullen met je allerliefste mama.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten