1. Home
  2. Recepten
  3. Gevuld ei

Gevuld ei

Door: heleen61

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2003

Ingrediënten


4 hardgekookte eieren M
60 g Mon Chou (verse roomkaas) of zachte roomboter
of 50 g zachte roomboter en 2 eetl. mayonaise
zout en cayennepeper
2 theel. Worcestershiresauce
blaadjes sla
ansjovisfilets of kappertjes
groene paprika in reepjes of tuinkruiden


Verder heb je nodig


Gekarteld mes, plank, plastic zeef, kom, spuitzak, spuitmond met grove kartels, eierschaal en bestek


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de gepelde eieren overlangs door met het gekartelde mes

Bereidingswijze

Neem de dooiers eruit en wrijf ze door de zeef (eigeel verkleurt snel in tin)
Voeg de Mon Chou en de smaakstoffen toe
Vul de spuitzak en spuit het eimengsel in de eieren
Verdeel sla over een schaal en zet daarop de eieren
Voeg de garnering toe

Serveertip

Ook lekker met kaviaar
Eitip



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top