1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. visgratin

visgratin

Door: irisbleyen

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-04-2003

Ingrediënten 4 personen


4 visfilets (kabeljauw, roodbaars,...)
2 wortelen
2 preiwitten
2 takjes selder zonder blad
100ml droge witte wijn
200ml verse room
30 gr boter
6 eetlepels paneermeel
peper en zout
eventueel 1/2 bouillonblokje


Verder heb je nodig


Ovenschotel


Heerlijk en je kan het vooraf maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de groente schoon en snij ze fijn. stoof ze 15 minuten in wat boter op een zacht vuurtje
Stoom of kook de vis gaar. Laat uitlekken en schik in de ovenschotel
Neem de groente van het vuur, voeg de room en de witte wijn toe, kruid met peper en zouten (en ev. het halve bouillonblokje)
laat nog even indikken op het vuur en giet dan de groente over de vis
Strooi de paneermeel over de schotel en verdeel er daarna het klontje boter over.
Laat lekker bruinen onder de grill.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van irisbleyen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top