1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. courgettes met basilicumsaus

courgettes met basilicumsaus

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-04-2003

Ingrediënten 4 personen


1 kg courgettes, 2 uien, olijfolie,1/8 l room, 1/8 l bouillon, 2 el allesbinder, 3 el gehakte basilicum, peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Courgettes wassen en in reepjes snijden. Uien snipperen.


Bereidingswijze

Ui glazig bakken, courgettes toevoegen, enkele min. laten stoven, de bouillon en de room toevoegen. Als de courgettes klaar zijn,
de vloeistof binden. Voeg nu de basilicum toe. Peper en zout.

Serveertip

Je kan er eventueel een el citroensap aan toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top