1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalm
  6. Zalm en heilbot

Zalm en heilbot

  • Belgisch, Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-04-2003

Ingrediënten 4 personen


1 sjalot,
75 g gerookte zalm (2 sneetjes),
75 g gerookte heilbot (2 sneetjes),
1 rijpe avocado,
sap van 2 limoenen,
1 dl room,
1 eetlepel gehakte koriander,
cayennepeper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de sjalot fijn.
Snij de zalm in reepjes, meng er de helft van de sjalot onder.
Doe hetzelfde met de heilbot.
Pel de avocado, snij hem in 4 en dan in plakjes.
Schik deze op 4 borden en besprenkel met limoensap.
Schik reepjes zalm en heilbot op elk bord.
Roer enkele druppels limoensap, een snuifje cayennepeper en de koriander door de room en werk de borden af met deze saus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top