Spaghetti Alla Carbonare: Spaghetti met ham en ei
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 18-04-2003
Lekker en SUPER SUPER eenvoudig! We kunnen met een 20 minuten aan tafel.
Bereidingswijze
Snijd de ham in kleine reepjes. Verhit de olie en fruit hierin de ham knapperig. Houd de gebakken ham warm. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar en laat hem uitlekken. Roer de eierdooiers met de koffieroom, de helft van de Parmezaanse kaas en wat zout en veel peper los. Doe de spaghetti met de gebakken ham in de pan en laat alles zeer heet worden. Roer het eimengsel van het vuur af door de spaghetti en blijf roeren tot de eierdooiers zijn gestold. Zet de pan onder geen beding op het vuur terug. Serveer de Spaghetti alla carbonara onmiddellijk en strooi er aan tafel de rest van de Parmezaanse kaas over.
Serveertip
Lekker koud glas witte wijn!!!
Laatste reacties
u recept is fantastich lekker