Arabische Wrap met dadels en Mon Chou
- Arabisch, Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 18-04-2003
Ingrediënten
1 doosje Honig wraps1 bakje ongezouten notenmelange ca. 175 g
1 zakje dadels (250 g)
1 pakje Mon Chou (100 g)
4 eetlepels honing
3 eetlepels creme fraiche
citroensap
Benodigdheden
cocktailprikkersBereidingswijze
Hak de noten en ontpitte dadels in kleine stukjes
Meng met een vork de Mon Chou, honing en creme fraiche tot een smeuige massa. Voeg naar smaak een paar druppels citroensap toe
Bestrijk de wraps met dit mengsel en strooi vervolgens de gehakte dadels en noten erover. Rol de wraps op en snij hem in stukjes. Steek er een cocktailprikker door.
Laatste reacties
Het was echt superlekker:D!! Ik heb voor een feestje een aantal hapjes uitgeprobeerd (om weer eens wat anders te maken als zalmwraps;) en deze was wel een van de favorieten! De wraps heb ik zelf gemaakt (225 gr bloem, 1.2 dl heet water en 60 gr boter) Wel wat meer werk, maar daardoor nóg lekkerder:)
Klinkt super, ik ga het recept eerst op mijn vriendinnen en vriendje uitproberen. Ik ga binnenkort trouwen, dus als het een succes is komp het op tafel tijdens mijn bruiloft.
Ik heb het nog niet geprobeerd maar het is heel apart en ga het mijn dochter zeker maken bedankt.