Menu BBQ Belle Helene.

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-04-2003

Koken op de camping.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Voor de gepofte aardappelen per persoon;

  • 1-2 grote aardappels goed wassen
  • per stuk in alu folie verpakken en in de as van de houtskool in ca. 40 min. gaar poffen
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    Voor de spercibonensalade per persoon;

  • 125 gr. spercibonen in grote stukken snijden en beetgaar koken in ca. 15-20 min.
  • afgieten en mengen met wat dressing uit een flesje en naar smaak gesnipperde sjalot, rode ui en wat fijngehakte peterselie
    Tip; Deze salade is zowel warm als halfwarm erg lekker
  • Voorbereiding

    Voor de Gebakken Peren per persoon ;

  • 1 peer schillen, halveren en het klokhuis eruit halen
  • aan beide kanten kort roosteren (of in folie verpakt wat langer)
  • serveer de peren met een bolletje ijs en chocoladesaus (uit een flesje)
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten