1. Home
  2. Recepten
  3. Menu BBQ Belle Helene.

Menu BBQ Belle Helene.

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-04-2003

Ingrediënten 1 personen


Voor de gepofte aardappelen per persoon;
1-2 grote aardappels goed wassenper stuk in alu folie verpakken en in de as van de houtskool in ca. 40 min. gaar poffen


Verder heb je nodig


Voor de spercibonensalade per persoon;
125 gr. spercibonen in grote stukken snijden en beetgaar koken in ca. 15-20 min.afgieten en mengen met wat dressing uit een flesje en naar smaak gesnipperde sjalot, rode ui en wat fijngehakte peterselieTip; Deze salade is zowel warm als halfwarm erg lekker


Koken op de camping.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voor de Gebakken Peren per persoon ;
1 peer schillen, halveren en het klokhuis eruit halenaan beide kanten kort roosteren (of in folie verpakt wat langer)serveer de peren met een bolletje ijs en chocoladesaus (uit een flesje)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top