1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Wafels

Wafels

  • Belgisch, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 16-04-2003

Ingrediënten


500 g zelfrijzend bakmeel,
3 eieren,
2 pakjes vanillesuiker,
2 soeplepels cassonade,
3 dl olie,
3.5 dl melk,
2.5 dl spuitwater.



Voor 22 stuks.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng het zelfrijzend bakmeel met de eieren, het zout, de vanillesuiker, de cassonade, de helft van het spuitwater, de olie en de melk.
Vermeng alles met de mixer of met een klopper.
Voeg er dan tenslotte roerend de rest van het spuitwater aan toe.
Vet het wafelijzer de eerste keer in en bak dan de wafels.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top