1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Bekri meze

Bekri meze

  • Grieks, Feestmaaltijd
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-04-2003

Ingrediënten


4 VARKENS HAASJES VAN 200 GR.
4ETL. BOUILLONPOEDER.
1ETL. ZWARTE PEPER UIT DE MOLEN.
50 GR. ROOMBOTER.
VOOR DE SAUS:
5 DL. KWARK/YOGURT OF BULGAARSE YOGURT.
4 EIEREN.
1 TL WITTE PEPER UIT DE MOLEN



VARKENS HAASJE OP Z'N GRIEKS.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

BAK DE VARKENSHAASJES RONDOM BRUIN,VOEG DE BOUILLON TOE EN DE ZWARTE PEPER. EN ROER DIT EVEN DOOR DE BAK BOTER.
MENG VOOR DE SAUS DE YOGURT MET DE LOS GEKLOPTE EIEREN EN DE WITTE PEPER.
LEG DE VARKENSHAAS IN EEN OVENSCHAAL.
GIET DE SAUS OVER DE VARKENSHAAS EN ZET DE SCHAAL 10 TOT 15 MINUTEN IN EEN HETE OVEN
EN LAAT HET GAAR WORDEN



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top