Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Garnalen
  6. Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen in een sausje

Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalen in een sausje

Door: marianneoud

  • Frans Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 15-04-2003

Ingrediënten 4 personen


Ca. 8 plakjes (ken) gerookte zalmfilet 2 bakje Hollandse garnaaltjes 2 el creme fraiche 2 el tomatenketchup 1 el cognac peper en zout ca. 10 kerstomaatjes ca. 2 el bieslook fijngeknipt 8 sprieten bieslook beetje veldsla



Ja een TOPPIE voorgerecht voor een exclusief diner. Absoluut niet moeilijk om te maken. Ik gebruik hiervoor wel Hollandse garnaaltjes, die vind ik persoonlijk toch het lekkerst.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kerstomaatjes in kleine stukjes. Meng creme fraiche, tomatenpuree, peper en zout en cognac. Leg in een klein rond schaaltje een stukje plastic. Leg hier op als een kruis de plakjes zalm op. Meng de tomaatjes , garnalen , bieslook en de saus door elkaar en leg dit op de zalm. Vouw nu het plastic dicht als een soort toffee (bonbon).
Serveer de bonbon op een bedje van veldsla en leg er een paar sprietjes bovenop als garnering.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top