1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Russisch roggebrood.(voor 2 broden)

Russisch roggebrood.(voor 2 broden)

  • Russisch, Brood
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 15-04-2003

Ingrediënten


Op de 1e dag voor de zuurdesem:20 g verse gist2 dl lauw water75 g roggemeelOp de 2e dag:20 g verse gist1/2 dl lauw water1 el zout1 el anijspoeder650 g roggemeel(en wat extra voor het verwerken).



Rusland heeft een lange traditie in het broodbakken en men kent er daarom veel verschillende soorten brood.Dit compacte roggebrood moet u een dag na het bakken pas in hele dunne sneetjes snijden.

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top