Linzensoep

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-04-2003

een beetje van jezelf, en een beetje van maggi.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2el. boter, 1 grote ui, 400g rode linzen, flesje maggi basis voor groentesoep, 125g fijne soepgroente(zakje) 200g. katenspek en 3 takjes fijngesneden bladselderij.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt de boter in een ruime soeppan en fruit de fijngehakte ui tot goudbruin. schenk de inhoud van het flesje maggi basis voor groentesoep en 1,5 liter water erbij, soepgroente en de linzen erdoor. Breng de soep aan de kook en laat hem 15min. zachtjes koken. Door de linzen bindt de soep vanzelf. Snijd ondertussen het katenspek in blokjes en laat deze 5min. in de soep meewarmen. Roer voor het opdienen de bladselderij erdoor.Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten