1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saus
  6. Pasta saus a la hermano

Pasta saus a la hermano

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-04-2003

Ingrediënten 8 personen


* 5 sjalotten
* 2 eetlepels kappertjes
* 2 eetlepels zwarte olijven
* 3 takjes majoraan
* 2 dl olijfolie
* 200 gram katespek
* 10 tomaten
* 2 tenen knoflook
* peper en zout
* olijfolie



Een heerlijk smakende saus na een heel gemakkelijk bereidings proces, voor over pasta of macaroni of spaghetti

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

* Tomaten ontvellen door ze eerst even een klein kruisvormig sneetje boven in tegeven en daarna in zeer warm water te leggen en daarna in koud water, en het velletje er af te trekken.
* knoflook, katespek en sjalotjes in kleine brokjes snijden.
* majoraan fijn snijden

Bereidingswijze

* Olijfolie verhitten en spek, sjalotten en knoflook aanfruiten
* Gesneden tomaten toevoegen
* op laag vuur 30 minuten laten koken totdat meeste vocht verdampt is
* Voeg kappetrjes, olijven en fijngesneden majoraan toe
* Voeg peper en zout naar smaak toe.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van herman_hietbrink


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van herman_hietbrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top