1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Mosterdsoep
  5. mosterdsoep

mosterdsoep

  • Nederlands, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2003

Ingrediënten 4 personen


8 eetlepels mosterd/1liter melk/
2kippenbouillontablet/1 eetl. maizena/1 dl.slagroom



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de mosterd met een scheutje van de melk los in een pan en roer er dan de rest van de melk door.
Voeg de kippenbouillontabletten toe en breng de soep al roerende aan de kook.
Roer de maizena met de slagroom tot een glad papje en schenk het al roerende bij de soep.
Laat de soep nog 1-2 minuten zachtjes koken tot hij licht gebonden is.

Serveertip

Je kunt de soep afmaken door er knapperbolletjes in te strooien.
Bovendien kun je de smaak wat zachter maken met een lepeltje honing.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top