1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rijstpannekoekjes

Rijstpannekoekjes

  • Nederlands, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-04-2003

Ingrediënten


100 gram dessertrijst/ 0,5 liter melk/citroenschil/100 gram rozijnen/1 dl.karnemelk/50 gr. bloem/boter.


Verder heb je nodig


Koekenpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de dessertrijst gaar in de melk waaraan een stukje citroenschil is toegevoegd. Laat iets afkoelen. Voeg de rozijnen toe en laat het geheel afkoelen.

Bereidingswijze

Roer de karnemelk met de bloem tot een glad papje en roer het door de rijstepap.
Smelt wat boter in de koekepan en bak de pannekoekjes in ca. 2 minuten per kant gaar en goudbruin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top