1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Sigara Boregi

Sigara Boregi

  • Turks, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2003

Ingrediënten 4 personen


200 gr. gehakt of feta kaas2 uien fijngesneden1 tl. zout1 tl. peperpeterselie1 el. boter400 gr. diepvriesbladerdeeg2 eieren400 gr. olijfolie



Gefrituurde gevulde bladerdeeg rolletjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In zo groot mogelijke koekepan gehakt, uien, zout, peper en boter al roerende ca. 10 min. stovendan beide eierdooiers en de peterselie er doorheen roereneiwit bewarenhet uitgerolde deeg in lapjes van 5x10 snijden en op elk een el. gehakt (kaas) leggenbrede korte zijden van het deeg naar binnen vouwen en dan als een sigaar oprollen en met eiwit dichtplakkenin vantevoren verwarmde olijfolie goudgeel bakkenin zeef uit laten druipen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top