1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Aspergesalade en pesto-aardappelen uit Piemonte

Aspergesalade en pesto-aardappelen uit Piemonte

  • Italiaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-04-2003

Ingrediënten 2 personen


2 middelgrote vastkokende aardappels,ongeschildzout en peper300 gr groene asperge50 g plakjes bacon75 g parma ham,in reepjes75 g pastrami,in reepjes6 el olie2 el(balsamico-)azijn1 tl grove mosterd1 ontvelde tomaat,fijngesneden1 zakje gemengde sla met rucola(200 g)2 el pijnboompitten,geroosterd2 el roomkaas1/2-1 el pesto



ASPERGESALADE UIT PIEMONTE MET ECHTE ITALIAANSE INGREDIENTEN ALS PARMAHAM,PASTRAMI EN PIJNBOOMPITTEN.SERVEER ER EEN ROMIG GEVULDE AARDAPPEL BIJ.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappels in water met zout in ca. 20 min. gaar kokenAsperge in ruim kokend water met zout in ca. 15 min. gaar koken.Bacon in droge koekenpan krokant bakken en verkruimelen.Asperge in vieren snijden en mengen met ham,pastrami en bacon.Dressing roeren van olie,azijn,tomaat,zout en peper.Over 2 bordjes sla en aspergemengsel verdelen.Besprenkel met dressing en bestrooien met pijnboompitten.Roomkaas losroeren met pesto,zout en peper.Aardappels kruisling insnijden en roomkaasmengsel over aardappels verdelen.Aardappels naast salade leggen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top