1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. eierragout

eierragout

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2003

Ingrediënten 2 personen


5a6 eieren,kleine ui,25 gram boter,kerrie,4 eetl bloem, 2 dl water,1dl melk en een half groenteboullionblokje.


Verder heb je nodig


Garde,mesje,pan.


Lekker makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren koken kan je al van tevoren doen.
de rijst koken volgens aanwijzingen op de verpakking.de ui in kleine stukjes snijden.

Bereidingswijze

Doe de boter in de pan en fruit de ui samen met de kerrie(de kerrie is naar smaak) voeg vervolgens al roerend met de garde de bloem toe.
Doe dan met kleine beetjes het water en de melk erbij(blijf steeds goed roeren) tot dat het een mooie saus is voeg dan het groente boullionblokje toe en als laatste voorzichtig de stukjes ei door de saus roeren.

Serveertip

Serveren met witte rijst en wat sla of andere rauwkost.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelina23
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top