bruchetta met tomaat en knoflook

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.

een lekker brunchgerecht, voor eventueel een paasbrunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 ciabatta,1 teen knoflook, schoongemaakt en fijngesneden,1 theelepel zeezout,en verse peper,2 roma-tomaten 0,5 dl olijfolie 10 verse blaadjes basilicum
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snijd de ciabatta ik 8 plakken. verhit de olie in een grillpan voeg de knoflook toe en bak de ciabattasneetjes kort.
verwijder het vruchtvlees uit de tomaten, snijd ze in kleine blokjes meng ze met xeezout peper en de basilicm. beleg het brood met het tomatenmengsel

Serveertip

koele droge witte wijn

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bellie avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten