1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gestoomde vis met zwarte bonensaus

Gestoomde vis met zwarte bonensaus

Door: jacoba_b

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-04-2003

Ingrediënten 2 personen


250g Tilapia filet, zout, peper, 4 eetlepels zwarte bonensaus(zakje Amoy), 250g mihoen, 4 eetlepels wokolie, 1 pak Chinese roerbakgroenten met kruidenmix(300g).


Verder heb je nodig


Keukenpapier, stoompan


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de vis en dep hem droog. Bestrooi met zout, peper en leg de vis op een laag schaaltje dat in de stoompan past. Verdeel de bonensaus over de visfilets en laat de vis in ca. 10 minuten gaar stomen. Kook intussen de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de wokolie in een wok en roerbak de groenten op een hoog vuur ca. 4 minuten. Blus de groenten af met een scheutje water en meng de kruidenmix erdoor. Schep de groenten door de mihoen en serveer deze bij de vis.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoba_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top