Rundvleesstoofpotje

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

  • Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

    Rundvleesstoofpotje

Een lekker recept met rundvlees wat doet denken aan oma?s suddervlees. Alleen nu met pittige cajunkruiden en heel veel groenten, waardoor het gerecht een verrassende eigentijdse smaak krijgt.

Deel dit recept

Ingrediënten
400 gram bieflapjes in reepjes gesneden
3 eetl. Cajunkruiden
250 gram champignons
2 gele paprika?s
1 ui
300 gram sperziebonen
3 eetl. Olie
150 gram meergranenrijst
4 dl vleesbouillon
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De cajunkruiden door de biefreepjes scheppen. Snijdt de champignons in plakjes, was de paprika?s, haal de zaadlijsten eruit en snijdt de paprika?s in reepjes. Maak de ui schoon en snipper de uit. 300 gram sperziebonen ontpunten en de boontjes breken.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok en roerbak de vleesreepjes ongeveer 3 minuten. De sperziebonen 2 minuten meebakken. Voeg de champignons, de paprika?s en de ui toe en roerbak het geheel 2 minuten. Voeg de meergranenrijst en de vleesbouillon toe en roer het geheel door. Stoof het geheel in 10 minuten op een laag pitje gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

annaaukje avatar
annaaukje

Doorsturen

Home Recepten