1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Kaasrolletjes gevuld met roomkaas en tuinkers

Kaasrolletjes gevuld met roomkaas en tuinkers

  • Vegetarisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-04-2003

Ingrediënten 24 personen


100 gram roomkaas - 1 bakje tuinkers - vers gemalen zwarte peper - 6 dun gesneden (mooie) plakken jonge kaas


Verder heb je nodig


Scherp mes


Kaasrolletjes gevuld met roomkaas en tuinkers
Kaasrolletjes gevuld met roomkaas en tuinkers

Gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Ideaal als verjaardagshapje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zorg dat de roomkaas op kamertemperatuur is en roer deze zacht. Knip de helft van het bakje tuinkers fijn en roer dit met de versgemalen peper door de roomkaas.

Bereidingswijze

Bestrijk de plakken kaas met het roomkaasmengsel en rol deze op. Laat ze opstijven in de koelkast. Vlak voor het serveren in rolletjes van 2 cm. snijden.

Serveertip

Zet de rolletjes rechtop op een schaal, zodat je de inhoud kunt zien. Knip de rest van de tuinkers en garneer de rolletjes hiermee.

Bron

Tijdschrift Libelle?



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top