Andijviesalade met shoarmavlees

  • Internationaal,
  • 10-20 min.

EEN HEERLIJKE MAALTIJDSALADE DIE IN TWINTIG MINUTEN BIJ JE OP TAFEL STAAT.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • In braadpan boter verhitten
  • Vlees op hoog vuur al omscheppend in ca. 5 min. bruin bakken.
  • Aardappelgolfjes erdoor scheppen.
  • Met deksel op de pan in ca. 10 min. zachtjes gaaar laten worden.
  • Creme fraiche erdoor roeren en ca. 2 min. meewarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • In tussen de paprika schoonmaken,wassen en in ringen snijden.
  • In kom andijvie,kaas en gembersiroop door elkaar scheppen.
  • Over vier borden verdelen.
  • Aardappel-vleesmengsel op salade scheppen.
  • Paprikaringen erover verdelen.
  • Direkt serveren.
  • EET SMAKKELIJK

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kramer1274 avatar
kramer1274

Doorsturen

Home Recepten