1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Rosbief
  6. Turks wokgerecht met gegrilde rosbief

Turks wokgerecht met gegrilde rosbief

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2003

Ingrediënten 4 personen


- 4 tenen knoflook
- 1 bos koriander
- 100 ml olijfolie
- 3 el olie om in te bakken
- 1 blik Turkse bonen (400 gram)
- 3 sjalotjes
- 1 rode paprika
- 3 vijgen
- 500 gram gegrilde rosbief (iets dikkere plakken)
- peper
- zout


Verder heb je nodig


Wok


Recept van Born2cook

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de knoflook en koriander fijn in de blender. Voeg de olijfolie toe en meng het geheel.
Bestrooi de plakken rosbief met peper en zout en smeer de helft van het knoflook-koriandermengsel op het vlees.
Snijd de sjalotjes, de rode paprika en de vijgen grof.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok. Voeg de gesneden ingredienten toe met de Turkse bonen. Breng het geheel op smaak met het zout en het overige knoflook-koriandermengsel.
Verdeel de plakken rosbief over de borden en leg de groenten uit de wok erop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top