1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. tartaar speciaal

tartaar speciaal

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-04-2003

Ingrediënten 4 personen


275 gr tartaar, 60 gr parmesaan (geraspt), rucolla, 1 blik artisjokbodems, 1 eetl. olijfolie, 1/2 eetl. citroensap, gem. zwarte peper



Dit recept van Carluccio is aangepast

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng tartaar, parmesaan, olijfolie, citroensap en zwarte peper.

Bereidingswijze

Vul de artisjokbodems met het vlees, leg op een bedje van rucolla en versier met peterselie.

Serveertip

Geef hierbij grissini of ciabatta



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zidanneke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top