1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tsjechische keuken
  5. Tsjechisch Menu

Tsjechisch Menu

  • Tsjechisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2003

Ingrediënten 4 personen


Pakje kippesoepzakje croutons4 lapjes vlees300 gr. aardappelen50 gr. fetastukje komkommer1 uitjebieslook100 gr. boter400 gr. tomaten in kleine stukjes ontveld4 el. olie400 gr. courgettes200 gr. rijstbouillon (tablet)40 gr. geraspte kaasbasilicumblaadjes4 grote of 8 kleine pannekoekenijsgemengde vruchten1 el. rumslagroom


Verder heb je nodig


Maak de soep klaar volgens gebruiksaanwijzing,croutons uit zakje op laatste moment op de soep strooien.


Kippesoep met croutons - Gekookte aardappels met feta, bieslook en gesmolten boter - Lapje vlees met tomatenrijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels niet te gaar kokenin kommetje doen, stukjes feta-komkommerstukjes-stukjes ui-en bieslookaardappels en gesmolten boter warm serveren

Bereidingswijze

Vlees gebakken met zout en pepervoor de tomatenrijst; 400 gr. tomaten ontvellen en klein snijden400 gr. courgette in dunne halve plakjes in hete olie bakken200 gr. rijst toevoegen en iets meebakkenzoveel bouillon erbij dat alles net onder staatca. 30 min. kokendan 40 gr. geraspte kaas erdoor en basilicumblaadjes gesnedenserveren met salade van komkommer

Serveertip

Toetje; Bak 4 kleine of 8 grote pannekoeken, leg op 4 bordenleg in het midden - ijs-en vruchten (bv. aardbei,ananas,kiwi)besprenkel met 1 el. rumsla de pannekoek dicht en garneer met slagroom en overgebleven vruchten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ouwe-koek
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top