Pakje kippesoepzakje croutons4 lapjes vlees300 gr. aardappelen50 gr. fetastukje komkommer1 uitjebieslook100 gr. boter400 gr. tomaten in kleine stukjes ontveld4 el. olie400 gr. courgettes200 gr. rijstbouillon (tablet)40 gr. geraspte kaasbasilicumblaadjes4 grote of 8 kleine pannekoekenijsgemengde vruchten1 el. rumslagroom
Maak de soep klaar volgens gebruiksaanwijzing,croutons uit zakje op laatste moment op de soep strooien.
Kippesoep met croutons - Gekookte aardappels met feta, bieslook en gesmolten boter - Lapje vlees met tomatenrijst
Aardappels niet te gaar kokenin kommetje doen, stukjes feta-komkommerstukjes-stukjes ui-en bieslookaardappels en gesmolten boter warm serveren
Vlees gebakken met zout en pepervoor de tomatenrijst; 400 gr. tomaten ontvellen en klein snijden400 gr. courgette in dunne halve plakjes in hete olie bakken200 gr. rijst toevoegen en iets meebakkenzoveel bouillon erbij dat alles net onder staatca. 30 min. kokendan 40 gr. geraspte kaas erdoor en basilicumblaadjes gesnedenserveren met salade van komkommer
Toetje; Bak 4 kleine of 8 grote pannekoeken, leg op 4 bordenleg in het midden - ijs-en vruchten (bv. aardbei,ananas,kiwi)besprenkel met 1 el. rumsla de pannekoek dicht en garneer met slagroom en overgebleven vruchten
jcederhout 03-07-2003
Wij gaan dit eten als we op vakantie zijn in Tsjechie. Ik hoop dat het lekker is, want het is voor mijn moeders verjaardag.
Dan gaan mijn zus en ik een keer voor haar koken.