1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. GNOCCHI.

GNOCCHI.

Door: kwartaal

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-03-2003

Ingrediënten 4 personen


1 kg warme aardappelpuree1 el polenta5 eidooiers3 el bloemzout en peper2 el gehakte bieslook1 tl fijngehakte tiijm



DEZE TRADITIONELE ITALIAANSE DEEGKUSSENJES VORMEN EEN HEERLIJK BIJGERECHT GEGRILLEERDE VLEES OF PASTA MET SAUS.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de aardappelen in een kom en maak een kuiltje middenin.Doe daar de polenta en de eidooiers in en meng deze tot een deeg;meng dan de bloem erdoor.Maak dit op smaak af met zout en peper en meng de bieslook en de tijm erdoor.Rol het deeg tot een worst op en snijd deze in stukjes van 2 1/2cm.Breng een grote pan water aan de kook.Doe de gnocchi erin en laat ze 1 min. pruttelen.Als ze gaar zijn,komen ze naar het wateroppervlak en blijven ze daar drijven.Nem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kwartaal
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top