Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Peultjessalade

Peultjessalade

Door: erie_fraters

  • Montignac, Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-03-2003

Ingrediënten 2 personen


3 eetl olijfolie
1 kleine rode ui, fijngehakt
1/4 gele en 1/4 rode paprika in kleine blokjes gesneden
100 gr peultjes, beetgaar geblanceerd
2 eetl balsamico azijn
peper en zout
50 gr veldsla of lollo rossa of radiccio



De fast cuisine van Michel Montignac, voor 2 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in de wok of Braadpan en fruit daarin kort de ui en de knoflook.

Voeg de paprikablokjes toe en laat de kort meebakken op laag vuur.

Roer er de peultjes door en verwarm het gerecht goed.

Breng de salade op smaak met de balsamico-azijn en peper en zout.

Meng er tot slot de veldsla of lollo rossa door en serveer de salade lauwwarm.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top