paasontbijt

  • Nederlands, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • paasontbijt

    Paasontbijt

    Paasontbijt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 bruine volkoren broodjes - 2 eetlepels mosterd - 4 hardgekookte eieren - 1 eetlepel mayonaise - 2 eetlepels cremefraiche - zout en peper - mespuntje kerriepoeder - 2 eetlepels gehakte bieslook - bakje tuinkers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes!

Voorbereiding

eieren koken.

Bereidingswijze

Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd. Pel de eieren en verdeel ze in parten. Meng de mayonaise met de creme fraiche, kerriepoeder, bieslook, zout en peper. Schap de saus luchtig door de eieren. Beleg de broodjes met tuinkers en schep de salade erop.



Serveertip

drink er frisse jus-orange bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jafnoe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten