1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. paasontbijt

paasontbijt

Door: jafnoe

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-03-2003

Ingrediënten 4 personen


4 bruine volkoren broodjes - 2 eetlepels mosterd - 4 hardgekookte eieren - 1 eetlepel mayonaise - 2 eetlepels cremefraiche - zout en peper - mespuntje kerriepoeder - 2 eetlepels gehakte bieslook - bakje tuinkers


Verder heb je nodig


Mes!


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren koken.

Bereidingswijze

Halveer de broodjes en besmeer ze licht met mosterd. Pel de eieren en verdeel ze in parten. Meng de mayonaise met de creme fraiche, kerriepoeder, bieslook, zout en peper. Schap de saus luchtig door de eieren. Beleg de broodjes met tuinkers en schep de salade erop.



Serveertip

Drink er frisse jus-orange bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jafnoe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top