1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gekruide aardappelpuree

Gekruide aardappelpuree

Door: happysmuller

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-03-2003

Ingrediënten 4 personen


*750 gr. aardappelen *1 ui 2 uitgeperste teentjes knoflook *25 gr boter *2 el gesnipperde peterselie *zout *peper



Wij eten het elke week wel een keer!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de geschilde aardappelen in ca. 20 min. gaar. Giet ze af, laat ze iets afkoelen en stamp ze fijn. Pel en snipper de ui. Verhit de boter en fruit de uisnippers en de uitgeperste teentjes knoflook zachtjes, voeg de puree toe en laat hem goed heet worden, roer regelmatig. Roer de peterselie door het aardappelmengsel en breng op smaak met zout en peper.

Serveertip

Lekker met allerlei soorten groenten en een heerlijk stukje vlees.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happysmuller
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top