Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Russisch ei

Russisch ei

Door: vlindertje

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2003

Ingrediënten 4 personen


4 eieren
1 kleine groene paprika
90 gr gerookte zalm
1 potje yoghurt , natuur 0% v.g.
1 tomaat
1 ui
peper en zout



Russisch ei WW 2003 points 3 p. persoon

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in reepjes.
Kruid met zout en laat 30 minuten rusten

Bereidingswijze

Kook de eieren in kokend water.
Spoel nadien de parpika af met water en laat het uitlekken.
Snij de zalm in stukjes, Spoel de eieren af met koud water en pel ze.
Snij ze voorzichtig in twee en verwijder de eidooiers.
Plet ze in een kommetje en voeg de zalm en een eetlepel yoghurt toe.
Kruid het nog met peper en vul elk eiwit op met het mengsel.
Laat de tomaten schrikken in kokend water, pel ze en snij ze in stukjes.
Pel de ui en doe hem in een mixerkom en voeg de paprika en de resterende yoghurt toe.
Pureer alles tot er een smeuige saus ontstaat.
Kruid met peper en zout.
Leg de gevulde eieren op een schotel, versier dit met de stukjes tomaat en verdeel de paprikasaus er rond



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top