1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. gemarineerde olijven

gemarineerde olijven

Door: marylaure

  • Frans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-03-2003

Ingrediënten 10 personen


Onpitte olijven, olie, paprika's, knoflook, provencaalse kruiden, piment


Verder heb je nodig


Grote bokaal


Olijven bij het aperitief. Onpitte olijven, olie, paprika's, knoflook, provencaalse kruiden, piment

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alle ingredienten, wel in kleine stukjes behalve de olijven in de grote bikaal en overgiet met olie (olijf of zonnebloempit olie)

Serveertip

In Frankrijk (Provence) vindt je mooie schaaltjes met olijfmotief en een plaatsje voor de prokkers)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marylaure
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top