1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Pompoen
  5. geroosterde pompoen

geroosterde pompoen

Door: pauliens-verzameling

  • , Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-03-2003

Ingrediënten 4 personen


Ca. 1 kg pompoen; ca. 4 el roerbakolie; ca. 1 tl zeezoutkorrels; versgemalen vierseizoenenpeper


Verder heb je nodig


Braadslede


Lekker bijgerecht.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden, gasovenstand 4.

Bereidingswijze

Pompoen in stukken snijden, schillen en pitten en draden verwijderen. Pompoen in niet te kleine blokjes snijden. In kom pompoen omscheppen met olie, zout en peper. Pompoen uitspreiden in braadslede en in ca. 45 minuten gaar en mooi lichtbruin roosteren. Af en toe voorzichtig omscheppen. Uit oven bedruppelen met wat olie en royaal peper erboven malen.

Serveertip

Bron: AllerHande 11-2001



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top