Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Arabische keuken
  5. Firnee (Afghanistan)

Firnee (Afghanistan)

Door: lekkerkoken1

  • Arabisch Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-03-2003

Ingrediënten


1/2 l volle melk
4 lepels maizena
1 theelepel gemalen kardamom
1/4 l rozenwater
pistachenoten



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng in een pan 1/2 liter volle melk met 4 eetlepels maizena, 1 theelepel gemalen kardamom en 1/4 liter rozenwater.
Breng dit mengsel onder voortdurend roeren aan de kook, neem de pan dan van het vuur en doe het over in een ondiepe schaal.
Laat het in de koelkast afkoelen en serveer het dessert, bestrooid met fijngehakte pistachenoten.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top