1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rundersteak met shii-take

Rundersteak met shii-take

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-03-2003

Ingrediënten 4 personen


150 g shii-take, in plakjes
4 bosuitjes, in stukjes van 3 cm
40 g boter
4 rundersteaks
peper, zout
2 tl fijngehakte gemberbolletjes (uit een potje)
2 1/2 dl runderbouillon (van een tablet)
1 el sojasaus of ketjap asin



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de shii-take en de bosuitjes ? 5 min. in de helft van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en neem ze uit de pan.
Verhit de rest van de boter in de pan. Bestrooi de rundersteaks met peper en zout naar smaak en bak ze rose.
Neem ze uit de pan en houd ze warm. Voeg de gember, de bouillon en de sojasaus toe en breng alles aan de kook. Schep de shii-take en de bosuitjes erdoor en lepel de saus over het vlees.
Lekker met meergranen rijst en een salade van komkommer en tauge.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top