Visrollade

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Een rolade van zalm en zeeduivel gevuld met spinazie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 zalmfilets (a 180 gram per stuk)
4 stukken zeeduivel (lotte, a 150 gram per stuk)
300 gram diepvries-spinazie
8 eetlepels citroensap
20 gram gesmolten boter
versgemalen peper
zout
aluminiumfolie








Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Spinazie laten ontdooien

Bereidingswijze

Bestrijk 4 stukken aluminiumfolie (van 20 x 20 cm) met de gesmolten boter. Ondertussen zalmfilets onder stromend koud water afspoelen, droogdeppen en op de folie leggen. Besprenkelen met 4 eetlepels citroensap. De ontdooiede spinazie voorzichtig over de zalmfilets verdelen. Kruiden met zout en versgemalen peper. Vervolgens de zeeduivel onder koud stromend water afspoelen, droogdeppen, op de spinazie leggen en besprenkelen met 4 eetlepels citroensap. De visfilets oprollen en in de aluminiumfolie wikkelen. In een stoomovenpan met gaatjes leggen en in de stoomoven schuiven. Stoomoven gedurende 14-15 minuten instellen op 100?C.

Na het stomen de folie voorzichtig verwijderen. De rollade in plakken snijden en met een romige mosterdsaus serveren.

Serveertip

Lekker met krielaardappeltjes.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

princedirk avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten