1. Home
  2. Recepten
  3. Chocoladecake

Chocoladecake

Door: smultuppie

  •  , Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-03-2003

Ingrediënten


3 eieren, 125 gr. boter, 125 gr. chocolade, 100 gr. suiker, 100 gr. zelfrijzende bloem.
GLAZUUR: 100 gr. chocolade, 1/2 dl. room.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren met de suiker tot een luchtige witte massa. Smelt de boter en de chocolade 2 tot 3 minuten. Voeg de bloem bij de eiermassa en meng goed. Meng de chocolade met de boter en voeg al roerend bij het deeg. Neem de siliconenvorm of cakevorm van tupperware en bedek de bodem met papier. Schep het deeg in de vorm en bak dit 6 minuten op 800 Watt. enkele minuten nagaren. Op een rooster omdraaien en na enkele minuten pas ontvormen. Chocolade smelten in de room en over de cake gieten.
Smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smultuppie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top