Es teler (een indonesisch toetje)

  • Indonesisch, Nagerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
50 gr Nangka (jackfruit)
50 gr Kolang-kaling
200 gr Fruitcocktail
100 gr Kelapa muda (jonge kokos)
1 blikje Santen
2 Kiwi's
2 el Vanillesiroop
1 Drup rozensiroop
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1535,20 kcal
Koolhydraten 79,29 g
Eiwitten 14,56 g
Vetten 131,99 g

Bereidingswijze

Snijd de jonge verse kokos in kleine reepjes.
Houd een paar reepjes achter voor de garnering.
Vermeng de reepjes met de rest van het fruit.
Schil de kiwi's en snijd ze in partjes.
Schep het fruitmengsel op de bordjes en doe er een beetje geplet ijs over dat u gekleurd heeft met een drup rozensiroop.
Giet de vanillesiroop met wat santen erover en garneer de bordjes met de reepjes jonge kokos en in partjes gesneden kiwi's.
(de jonge kokos is in blik te koop net als de nangka en de kolang-kaling)

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lekkerkoken1 avatar
lekkerkoken1

Doorsturen

Home Recepten