Es teler (een indonesisch toetje)

  • Indonesisch, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
50 gr Nangka (jackfruit)
50 gr Kolang-kaling
200 gr Fruitcocktail
100 gr Kelapa muda (jonge kokos)
1 blikje Santen
2 Kiwi's
2 el Vanillesiroop
1 Drup rozensiroop
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de jonge verse kokos in kleine reepjes.
Houd een paar reepjes achter voor de garnering.
Vermeng de reepjes met de rest van het fruit.
Schil de kiwi's en snijd ze in partjes.
Schep het fruitmengsel op de bordjes en doe er een beetje geplet ijs over dat u gekleurd heeft met een drup rozensiroop.
Giet de vanillesiroop met wat santen erover en garneer de bordjes met de reepjes jonge kokos en in partjes gesneden kiwi's.
(de jonge kokos is in blik te koop net als de nangka en de kolang-kaling)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten