1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Pannenkoeken
  6. Pannenkoeken met banaan

Pannenkoeken met banaan

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-03-2003

Ingrediënten


2 bananen-
1 klein bekertje bloem-
1 ei-
1 klein bekertje melk -
1 eetlepel suiker -
1 snufje kaneel -
handje rozijnen-
1 eetlepel boter .


Verder heb je nodig


Koekepan en deegkom.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de bananen in een schaal en druk ze fijn met de vork. In de andere schaal doe je de bloem, het ei, de melk, suiker, kaneel en de rozijnen. In het midden van de schaal begin je met de garde alles door elkaar te roeren tot de klontjes zijn verdwenen. Nu roer je de bananenbrij door het deeg.

Bereidingswijze

Smelt wat boter in de hete koekenban en giet een paar kleine porties van het deeg in de pan. Als de pannenkoeken belletjes blazen, draai dan voorzichtig met de spatel de koeken om en bak ze 1 minuut ook op de andere kant goudgeel. Leg de gebakken pannenkoeken op een warm bord. Maak de rest van de pannenkoeken op dezelfde manier.

Serveertip

Serveer bij de pannekoeken een warm vruchtensausje .
Pannenkoeken zijn koud ook erg lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top