English breakfast 2

  • Engels, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
Vers sinaasappel/grapefruitsap met ijsblokjes waarin een blaadje mint zit
2 geroosterde sneetjes casino-wit, belegd met marmelade, uit de vliesjes gesneden partjes sinaasappel en een beetje sinaasappelrasp
Bak 2 plakjes bakbacon uit met een sjalotje in ringen en een spiegelei, laat de dooier stollen. Met zout en peper.
Blikje boterbonen (verwarmd) met ca.6 halve kerstomaatjes, bestrooi met verse basilicum en peper
Sterke Ceylonthee (2-3 zakjes per liter) en een kannetje volle melk
Vanilleyoghurt met cornflakes, 50 g halve aardbeien en suiker
Muffins of scones met rozijnen, met luchtig geklopte zure room, wat kaneel en een schepje appelcompote uit een pot
Halveer een grapefruit, snij de partjes los, doe terug in de schil, lepel er honing over en gratineer onder de grill.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Vers sinaasappel/grapefruitsap met ijsblokjes waarin een blaadje mint zit
2 geroosterde sneetjes casino-wit, belegd met marmelade, uit de vliesjes gesneden partjes sinaasappel en een beetje sinaasappelrasp
Bak 2 plakjes bakbacon uit met een sjalotje in ringen en een spiegelei, laat de dooier stollen. Met zout en peper.
Blikje boterbonen (verwarmd) met ca.6 halve kerstomaatjes, bestrooi met verse basilicum en peper
Sterke Ceylonthee (2-3 zakjes per liter) en een kannetje volle melk
Vanilleyoghurt met cornflakes, 50 g halve aardbeien en suiker
Muffins of scones met rozijnen, met luchtig geklopte zure room, wat kaneel en een schepje appelcompote uit een pot
Halveer een grapefruit, snij de partjes los, doe terug in de schil, lepel er honing over en gratineer onder de grill.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten