Gevulde eieren met tomatencreme

  • Buffet
  • 10-20 min.


Lekker bij het paasbuffet

Deel dit recept

Ingrediënten
4 hardgekookte eieren
2 eetl. creme fraiche
1 eetl. tomatenpuree
1 snufje zout en versgemalen peper
1 eetl. tomatenketchup om te garneren
1 eetl. peterselie om te garneren

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Halveer de gepelde eieren in de lengte en wip de dooiers er uit.

Bereidingswijze

Meng de verkruimelde dooiers met de creme fraiche en de tomatenpuree tot een glad mengsel. Breng op smaak met wat zout en versgemalen peper.Vul de halve eieren met de tomatencreme. Garneer met een toefje tomatenketchup en een plukje peterselie.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chantalp avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten