Eggah bi ferakh wa rishta (kip en noedels eggah)

  • Arabisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 19-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr gekookte kip in kleine stukjes
500 gr tagliatelle
kipbouillon
4 eieren
3 gekneusde kardamoms
zout en zwarte peper
boter
2 eetlepels gehakte peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle al dente in de kipbouillon en giet af.
Klop de eieren met een garde in een grote kom.
Voeg de kip, de noedels, kardamom, peper en zout toe en meng goed.
Verwarm wat boter in een grote braadpan, voeg het eier/kip/pastamengsel toe, zet een deksel op de pan en bak het geheel 30 minuten op het kleinst mogelijke vuur tot het mengsel is gestold.
Breng het over op een verwarmde schotel en decoreer met gehakte peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten