1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rosbief
  6. Rosbief met paprika en oestersaus

Rosbief met paprika en oestersaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2003

Ingrediënten 4 personen


500 g rosbief, 1 el sojasaus, 1 eiwit, 1 el maizena, peper, 3 el maiskiemolie, 1 el gember, 1 mespunt vijfkruiden poeder, 1 rode en groene paprika, 3 lente uitjes, 2 el oestersaus


Verder heb je nodig


Mes, wok, spatel


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de rode en groene paprika in blokjes en de lente- ui in ringen.
Snijd het vlees in reepjes. Klop de sojasaus met eiwit, maizena en peper los. Meng dit door het vlees.

Bereidingswijze

Verhit 1 el olie en roerbak de gember, vijfkruidenpoeder, paprika en lente uitjes gedurende 2 min. Haal de groenten uit de pan en houd warm. Verhit 2 el olie en roerbak het vlees goudbruin en beetgaar. Voeg de groenten en de oestersaus toe.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top