Rosbief met paprika en oestersaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g rosbief, 1 el sojasaus, 1 eiwit, 1 el maizena, peper, 3 el maiskiemolie, 1 el gember, 1 mespunt vijfkruiden poeder, 1 rode en groene paprika, 3 lente uitjes, 2 el oestersaus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, wok, spatel

Voorbereiding

Snijd de rode en groene paprika in blokjes en de lente- ui in ringen.
Snijd het vlees in reepjes. Klop de sojasaus met eiwit, maizena en peper los. Meng dit door het vlees.

Bereidingswijze

Verhit 1 el olie en roerbak de gember, vijfkruidenpoeder, paprika en lente uitjes gedurende 2 min. Haal de groenten uit de pan en houd warm. Verhit 2 el olie en roerbak het vlees goudbruin en beetgaar. Voeg de groenten en de oestersaus toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten