1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Toetjes ei

Toetjes ei

Door: aly47

  • Internationaal, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-03-2003

Ingrediënten 1 personen


1 ei snufje zout beetje boter 1 schep suiker(of zoetstof voor de lijners).


Verder heb je nodig


Eieersplitser evt.mixer


Lekker en totaal anders toetje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek het ei en scheid het eiwit van de dooier.Sla het eiwit met een snufje zout stijf.(ik doe dat met een mixer).Roer de suiker(of zoetstof) door het eigeel.Goed mengen.Spatel voorzichtig het eigeel door het stijfgeslagen eiwit.Smelt de boter in een pan en bak het eimengsel aan een kant.Laat het ei vanuit de pan op een bord glijden.Klap het dubbel. Warm eten. Eet smakelijk.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aly47
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top